söndag 11 augusti 2013

Varför förskola igen

Förra chatten pratade vi utifrån pedagogens perspektiv på frågan "Varför förskola?". På torsdag 15 augusti låter vi samtalet fortsätta under samma förutsättningar. Därefter vill vi få in fler perspektiv. Förskola är inte bara en fråga för pedagoger. Och inte heller bara en fråga för föräldrar och barn. Förskola är en del av samhället och samhällets olika delar har tankar om "varför förskola?". Dessa tankar vill vi gärna ta dela av.

Är du något annat än förskollärare, barnskötare eller förskolechef och kan tänka dig att skriva några rader om "Varför förskola?" utifrån ditt perspektiv, så skulle vi bli glada. Du kan vara kommunpolitiker, företagsledare eller samhällsdebattör. Det viktiga är att du inte skriver utifrån ett förskolepedagogisktperspektiv. Därför skulle det vara intressant om du som är gymnasielärare, riksdagspolitiker eller bussförare etc skrev något. Ja, ni förstår vår tanke...

Har du egen blogg, länkar vi gärna. Saknar du plats att skriva på kan du bli gästskribent här. Vi kommer att prata utifrån era perspektiv torsdag 22 augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar